Bilpleie

Vi utfører jobben hjemme hos deg, og benytter oss av miljøvennlige produkter. Sitter du på jobb? Vi kan også hente bilen.

Basic utvendig vask

Vi bruker avfetting rundt hele bilen, samt. felgrens. Deretter spyler vi og forvasker med sjampo. Til slutt svamp-vasker vi bilen med såpe, før vi spyler og tørker bilen. Vask av matter er også inkludert.

Kr. 299,-

Basic innvendig vask

Vi støvsuger hele bilen innvendig, fjerner støv på flater og vasker vinduene.

Kr. 349,-

Total vask basic

Vi bruker avfetting rundt hele bilen, samt. inne i dørkarmene og felgrens på felgene. Vi fjerner også metall og-rustpartikler på bilen. Deretter spyler vi av og forvasker bilen med såpe, før vi spyler av og svampvasker bilen for hånd. Til slutt spyler vi av hele bilen, påfører en keramisk sjampo og dekkfornyer, samt. tørker bilen og dørkarmene.

Innvendig støvsuger vi hele bilen, fjerner støv på flater og vasker vinduene.

Kr. 549,

Premium utvendig vask

  • Vi bruker avfetting rundt hele bilen, samt. inne i dørkarmene og felgrens på felgene. Vi fjerner også metall og-rustpartikler på bilen. Deretter spyler vi av og forvasker bilen med såpe, før vi spyler av og svampvasker bilen for hånd. Til slutt spyler vi av hele bilen, påfører en keramisk sjampo og dekkfornyer, samt. tørker bilen og dørkarmene. Vask av matter er også inkludert.

Kr. 499,-

Premium innvendig vask

Grundigere støvsuging og støvtørking, samt. vindusvask. Vi bruker også plastikfornyer på dashbord, og vasker mattene og dørkarmene.

Kr. 549,-

Total vask premium

En kombinasjon av vår premium utvendige og innvendige vask – til en litt redusert pris.

Kr. 949,-

Abonnement

Ønsker du en fast ren bil? Velger du vår abonnementsløsning får du en skinnende ren bil 2 – 4 ganger månedlig – til forutsigbar tid og pris. Abonnementstjenestene gjelder kun våre premium og total-pakker. Ved valg av abonnement tilbyr vi kr. 50,- i avslag per vask.

Fra 449,-

Er du bedrift? Ta kontakt for bedriftavtale.