Hagestell

Vi utfører jobben hjemme hos deg, og benytter oss av miljøvennlige produkter. Sitter du på jobb? Vi kan også hente bilen.

Plenklipp

Vi bruker avfetting rundt hele bilen, samt. felgrens. Deretter spyler vi og forvasker med sjampo. Til slutt svamp-vasker vi bilen med såpe, før vi spyler og tørker bilen. Vask av matter er også inkludert.

Kr. 299,-

Klipp av hekk

Vi støvsuger hele bilen innvendig, fjerner støv på flater og vasker vinduene.

Kr. 349,-

Arbeid med blomsterbed

Vi bruker avfetting rundt hele bilen, samt. inne i dørkarmene og felgrens på felgene. Vi fjerner også metall og-rustpartikler på bilen. Deretter spyler vi av og forvasker bilen med såpe, før vi spyler av og svampvasker bilen for hånd. Til slutt spyler vi av hele bilen, påfører en keramisk sjampo og dekkfornyer, samt. tørker bilen og dørkarmene.

Innvendig støvsuger vi hele bilen, fjerner støv på flater og vasker vinduene.

Kr. 549,

Fjerning av hageavfall

  • Vi bruker avfetting rundt hele bilen, samt. inne i dørkarmene og felgrens på felgene. Vi fjerner også metall og-rustpartikler på bilen. Deretter spyler vi av og forvasker bilen med såpe, før vi spyler av og svampvasker bilen for hånd. Til slutt spyler vi av hele bilen, påfører en keramisk sjampo og dekkfornyer, samt. tørker bilen og dørkarmene. Vask av matter er også inkludert.

Kr. 499,-